(Wix-Logo) Create a site!
100s of templates
No coding needed
Start now >>

NUF

SKIN LIFE

Set Kecantikan

Set kecantikan NUF Skin Life merupakan set kecantikan No 1 di Malaysia yang menggunakan campuran Air Zam Zam didalam formula penghasilannya. 

Bayangkan setiap hari kulit wajah anda ‘disucikan’ dan dibelai dengan keajaiban Air Zam Zam dan ia sudah pasti menyebabkan kulit wajah anda tiada pilihan melainkan kelihatan cantik berseri.

Selain mengembalikan kejelitaan wajah, set kecantikan NUF Skin Life juga mengembalikan ‘aura’ seri wajah. Aura inilah yang memberi daya penarik kepada wajah anda dan menghasilkan cahaya atau ‘nur’ di wajah anda. Ini merupakan perbezaan utama terapi set kecantikan NUF Skin Life berbanding dengan produk kecantikan lain dipasaran.

*Disyorkan juga anda sentiasa didalam keadaan berwuduk bagi mendapat hasil yang maksimum.

Formula yang telah melalui ujian makmal ini telah mengesahkan hasil yang memberangsangkan kurang dari 14 hari dengan pemakaiannya secara konsisten. Ia merupakan insuran kecantikan kulit wajah kepada anda.

Set kecantikan NUF Skin Life adalah hasil formula teknologi kecantikan rawatan kulit wajah dari United Arab Emirates merupakan penyelesaian bagi semua jenis permasalahan kulit wajah.
 

COMPLETE RICH CLEANSING with ZAM-ZAM H2O Aura Secret

 


Cara Penggunaan Complete Rich Cleansing:

Basahkan wajah anda terlebih dahulu. Kemudian titiskan Complete Rich Cleansing di bahagian dahi, ke dua belah pipi, dagu dan hidung anda. Sapukan ke seluruh wajah anda dengan rata. Selepas 3 minit, bersihkan dengan air sambil berselawat didalam hati.
Disyorkan digunakan 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan malam.

COMPLETE RICH SERUM with Advanced Dermatology Formula

 


Cara Penggunaan Complete Rich Serum:

Setelah kulit wajah telah dibersihkan dengan Complete Rich Cleansing.Titiskan Complete Rich Serum di bahagian dahi, ke dua belah pipi, dagu dan hidung anda. Kemudian sapukan ke seluruh wajah anda dengan rata dan biarkan selama 3minit supaya ia meresap pada wajah.

Complete Rich Serum bertindak lebih baik pada waktu malam ketika wajah anda bebas dari sebarang make-up (ketika waktu tidur wajah tanpa gangguan). Namun, ia juga boleh digunakan pada waktu pagi selepas dibersihkan dengan Complete Rich Cleansing.

Bacakan atau niatkan didalam hati:

Ya Allah,sebagaimana Engkau telah mempercantikkan rupaku,maka cantikkanlah budi pekertiku.

© 2013 NUF SKIN LIFE

(Wix Logo)
This site was created using
Create your own for FREE >>